fbpx

SUPER reducere de pana la 26,67 % la toate tipurile de folie auto

Autosystem.ro ofera o reducere de pana la 26,67 % pentru toate tipurile de folie auto pana la 1 Ianuarie 2020

Persoanele care opteaza pentru o folie auto LLumar au o serie de avantaje considerabile, in afara de pretul promotional. Aplicarea foliei solare pe geamuri nu are loc doar pentru aspect ci si pentru a reduce consumul de carburant in timpul verii, deoarece folia ofera protectie termica, nemaifiind necesar aerul conditionat pentru perioade indelungate de timp .

Folie auto LLumar - Avantaje

O folie autorizata LLumar isi va dovedi utilizarea in primul rand atunci cand temperaturile cresc. Din acest motiv numarul persoanelor care aleg sa isi monteze folii pe geamuri este in continua crestere, asa cum arata statisticile din domeniu efectuate la nivel global. Toate demersurile in acest sens ar trebui sa porneasca de pe stie-ul R.A.R. (Registrul Auto Roman), loc in care sunt listate toate atelierele autorizate pentru a intrerpinde activitati de aplicare folie.

Folie Auto Llumar Instalare Autosystem.ro

Folie auto LLumar – garantie, transparenta si protectie UV

Ne consideram unul dintre cele mai bune ateliere pentru aplicare a foliilor, iar toate persoanele se vor bucura de reducerea anterior mentionata, alaturi de  experienta unei echipe de profesionisti autorizati cu peste 15 ani experienta in montarea foliilor.

Calitatile oferite de o folie auto LLumar sunt:

  • protectia UV
  • design atragator
  • garantia montajului
  • certificatul de autorizare RAR
  • transparenta optima

Acestea de mai sus sunt de altfel si cele mai importante caracteristici ale unei astfel de folii.

O folie auto LLumar are o protectie termica ridicata. Filtrul UV ofera protectie de 99% contra razelor de soare ceea ce inseamna ca interiorul nu va fi afectat deloc, nici in zilele foarte calduroase de vara. Acest aspect contribuie la sporirea confortului si la diminuarea consumului deoarece aerul conditionat nu trebuie sa functioneze atat de mult.

Toate produsele din categoria folie auto LLumar au garantia cuprinsa intre 5 si 12 ani. Garantia este oferita de producatorii foarte seriosi de folii auto si variaza in perioada anterior mentionata. In cazul utilizarii unor folii de slaba calitate pot aparea bule de aer si decolorari masive care sunt foarte inestetice si fac ca folia sa devina inutila, necesitand indepartarea.

Folie auto LLumar – costuri si legislatie

Atunci cand se face necesara aplicarea pentru folie auto LLumar este foarte important de retinut faptul ca preturile vor varia in functie de modelul masinii in primul rand. Pentru un Logan, montarea pe geamurile laterale si pe luneta este mai ieftina decat pentru un microbuz sau pentru un SUV. Indiferent de modelul de masina pe care clientul il detine, la autosystem.ro, clientii beneficiaza de reducerea de pana la 26,67%  pana la finalitatea anului 2019.

Folie auto LLumar – economie de combustibil pe timpul verii

Toate produsele din categoria folie auto LLumar sunt incluse in categoria de folii premium. Pe timpul verii ele vor reduce consumul substantial, deoarece ofera un coeficient real de protectie termica. Pe langa faptul ca temperatura in masina va fi mult mai usor de mentinut, constanta si la o valoare confortabila, tot ceea ce este in spatele foliei nu se poate decolora, ceea ce inseamna ca interiorul va fi mult mai bine conservat.

Cu ajutorul autosystem.ro, aceste folii pot fi puse la cele mai bune preturi, pe orice tip de masina si in timp record.

, , , ,
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu
WhatsApp chat
Suna acum