fbpx
Reparatii parbrize
  • ciobite
  • fisurate
  • crapate

Oferim servicii de reparatii parbrize pentru parbrizele colorate, cu filtre UV, cat si pentru parbrizele cu rezistenta de incalzire.

Parbrizele sunt confectionate din doua randuri de sticla ce au intre ele o pelicula de PVC, iar culoarea acestora nu se datoreza sticlei ci acelei pelicule de PVC.

Sudam si reparam fisuri, ciobituri si crapaturi pentru toate tipurile de autovehicule aflate pe piata.

Daca ai un parbriz crapat, parbriz ciobit sau parbriz fisurat este foarte important ca reparatiile sa fie facute cat mai repede, intrucat socurile si vibratile pe care le suporta parbrizul datorita drumurilor cu gropi sau denivelari pot duce la o extindere a avariilor, uneori chiar la stricare definitiva, acestea nemaiputand fi reparate!

Apeleaza acum la serviciul nostru de reparatii parbrize intrucat fisurile, crapaturile sau ciobiturile se extind foarte alert. In mod normal reparatia parbrizului se face in aceiasi zi, locul fiind stabilit cu dumneavoastra in urma unei programari.

Costul unei lipiri de parbriz sau suduri parbriz depinde de tipul, marimea si numarul de puncte de avarie pentru care se executa operatia de detensionare a sticlei.

Aparent lipirea sudarea parbrizelor poate parea un lucru simplu dupa vizionarea unor filme pe internet, totus din experienta va spunem ca exista zeci de tipuri de ciobituri, fisuri si crapaturi parbrize care numai prin experienta pot fi reparate.

Alege sa iti repari parbrizul cu tehnicieni profesionisti si pregatiti in aceast domeniu de activitate. Sudura parbrizului sau repararea parbrizului este ultima solutie inainte ca parbrizul sa se deterioreze de tot sa nu se mai poata repara.

Solutia de reparare a parbrizului ciobit, crapat sau fisurat este folosita la nivel globala si respecta in totalitate tehnologiile de lipire a parbrizelor, metodele fiind inventate si patentate in SUA.

Reparatia unei crapaturi este diferita de reparatia unei fisuri sau a unei ciobituri, atat prin tehnologia folosita cat si prin gradul experientei profesionale a tehnicianului.

Va recomandam sa reparati parbrizul decat cu tehnicieni cu experimentati pentru ca asupra unei reparatii executate defectuos nu se mai pot face corectii.

La Auto System, noi preferam sa iti reparam parbrizul decat sa il inlocuim cu altul nou pentru ati salva timpul dar si banii.
Daca ai un parbriz ciobit, fisurat sau crapat este important sa fie verificat si reparat cat mai repede cu putiinta!. Repararea unei ciobituri iti va face parbrizul din nou rezistent si din nou capabil sa previna viitoare fisurari.
Noi iti putem repara parbrizul intr-o ora si tu poti sa condu linistit stiind ca munca noastra este profesionala si cu rezultate excelente.
Pentru Auto Sysem repararea parbrizului necesita o implicare profesionala specifica:
Tehnicianul Auto System va verifca si va evalua starea parvrizului, va determina daca parbrizul este gata de reparat de catre echipa Auto System. De exemplu, noi trebuie sa luam in considerare numarul de repatatii facute in trecut asupra parbrizului si de asemenea si de forma distrugerii. Sunt reuli stricte in privinta ciobiturilor sub forma de crater sau stea.
De ce reparam parbrize?
Reparatiile de parbriz sunt mult mai ieftine si mai usor de acoperit de catre asigurarea auto. Daca esti complet asigurat s-ar putea sa nu te coste nimic ca sa ai parbrizul separat. Daca nu beneficiezi de o asigurare iti garantam ca pretul pentru o reparatie asupra parbrizului masinii tale este mult mai ieftin decat inlocuirea in totalitate a parbrizului.
Ciobiturile mici se pot transforma in crapaturi ce vor determina inlocuirea parbrizului!
O ciobitura de parbriz oricand se poate transforma intr-o crapatura mai ales cand nu te astepti! Nu uita ca masina genereaza fluxuri d e vibratii in timp ce esti pe drum, acesteea pot amplifica distrugerii deja existente. Nu uita de socurile cauzate de temperaturi, parbrizul poate suferii distrugeri si datorita schimbarilor bruste de temperaturi.
Repararea parbrizului se realizeaza repede!
Noi putem repara un parbriz in cca o ora in schimb inlocuirea totala a parbrizului necesita cca 3 ore!
Repararea parbrizului tau este un lucru bun pentru mediul inconjurator!
Repararea parbrizului lasa o urma de carbon de cinci ori mai putina decat inlocuirea parbrizului.
Repararea parbrizului reduce posibilitatea unei evaluari nefavorabile de catre firma de asigurari!
Fati parbrizului din nou puternic prin repararea miciilor inperfectiuni, ciobiri. Parbrizul tau iti va imbunatatii capacitatile cu pana la 30%.
Ce se intampla daca o reparatie da gres?
In unele cazuri incercarea unei reparatii asupra unui parbriz ce a suferit prea multe distrugeri poate da gres. Tehnicienii nostrii pot realiza o evaluarea a parbrizului pentru a decide impreuna cu tine daca este cazul unei inlocuiri in totalitate sau se poate repara fara probleme. La noi reparatiile nu dau gres! Folosim cele mai bune instrumente si produse pentru a oferi parbrizului tau o viata indelungata.

Repara-ti parbrizul la Auto System Detailing

Meniu
WhatsApp chat
Suna acum