fbpx
Inscriptionare-oglinzi-laterale-cu-numar-de-masina-sau-sasiu

Ce inseamna inscriptionare oglinzi?

Inscriptionarea sau sablarea este un proces prin care se inscriptioneaza permanent, numarul de inmatriculare al autovehiculului sau ultimele 6 litere din seria de sasiu alacestuia, pe oglinzile autovehiculelor.

Pret: 50 de lei

Procesul este unul permanent, iar dupa iscriptionarea oglinzilor nu se mai poate inlatura cu nici o solutie sau dizolvant.

Va puteti programa la numarul telefon: +40 769 260 219, discuta direct cu noi prin whatapp apasand pictograma de pe ecran din partea dreapta sau prin intermediul formularului de contact apasand aici.

INSCRIPTIONARE OGLINZI

Prima apariție a unei oglinzi retrovizoare se face, culmea, într-o carte în anul 1906. Dorothy Levitt și a sa carte „The Woman and the car” aduc într-o lumină mai largă cititorilor conceptul de oglindă retrovizoare. 8 ani mai târziu, aceasta este introdusă de producătorii de autoturisme.
Nimeni nu se aștepta cât de multă importanță vor avea aceste piese exterioare ale mașinii. Cicliștii, motocicliștii și pietonii au devenit, odată cu folosirea constantă a oglinzilor retrovizoare, păziți de accidente.
Este făcută dintr-o oglindă convexă, pentru care se folosește sticlă curbată. Oglinzile convexe oferă un unghi mai mare de vizibilitate, dar îngreunează aprecierea distanței și a vitezei mașinilor din spate. Acestea par mai mici și mult mai departe decât sunt în realitate.
Oglinzile de exterior se ajustează astfel încât, dintr-un minim de mișcări ale capului, se poate extrage cea mai bună reflexie. Poziția corectă este atunci când se poate vedea prin oglindă o bucată mică din suprafața mașinii, în timp ce linia orizontului e vizibilă în mijloc.
Dupa cum observa oglinzile masinii au un rol important pentru siguranta noastra si acelor din jur fiind obiecte de care depindem 100% din timp. Furtul oglinzilor a devenit „un sport”. Protejeaza-ti oglinzile printr-o inscriptionare chimica. Inscriptionarea oglinzilor este buna si pentru masiniile oferite de catre companii. Putem inscriptiona numele companiei tale pe toate masinile de serviciu oferite angajatilor tai. Cum se realieaza procesul de inscriptionare? Se realizeaza printr-un procedeu chimic si fara demontarea oglinzilor tale. Inscriptionarea oglinzilor nu necesita foarte mult timp, in cca 30 de minute sunt gata! Stim cat de valoros este timpul pentru clientii nostrii. Procesul de inscriptionare a oglinzilor masinii tale este ireversibil, nu exista nici o metoda pentru inlaturarea inscriptiilor de pe oglinzi.

Meniu
WhatsApp chat
Suna acum