fbpx
Inscriptionare-oglinzi-laterale-cu-numar-de-masina-sau-sasiu

Ce inseamna inscriptionare oglinzi?

Inscriptionarea sau sablarea este un proces prin care se inscriptioneaza permanent, numarul de inmatriculare al autovehiculului sau ultimele 6 litere din seria de sasiu alacestuia, pe oglinzile autovehiculelor.

Cum se Inscriptioneaza oglinzile auto
Ce numere se pot inschiptiona pe oglinzi?
Ce fel de oglinzi auto pot fi inscriptionate?
Am nevoie de inscriptionarea oglinzilor auto ?
Cat dureaza inscriptionarea oglinzilor?
Cum se Inscriptioneaza oglinzile auto
  • Se monteaza un sablon decupat computerizat pe oglinda autovehiculului si se aplica o pasta speciala care sableaza oglinda dupa sablon, cu numarul de identificare sau de inmatriculare.
  • Procesul de inscriptionare oglinzi sau sablarea este un proces simplu ce nu necesita demontarea oglinzii, ornamentelor sau a geamului acesteia.
Ce numere se pot inschiptiona pe oglinzi?
  • Numerele ce pot fi inscriptionate pe oglinzi sunt cele de inmaticulare sau ultimele 6 litere de pe seria sasiului sau din talonul auto.
  • Numarul de inmatriculare este folosit doar in cazul in care proprietarul nu urmeaza sa vinda masina, pentru ca numarul de inmatriculare urmeaza sa fie inlocuit cu unul nou.
  • Cele de pe seria de sasiu, se pot utiliza chiar daca autoturismul este vandut, pentru ca seria de sasiu va ramane mereu neschimbata.
Ce fel de oglinzi auto pot fi inscriptionate?

Din nefericire, oglinzile de plastic nu merg sablate, oglinzile de sticla fiind singurele ce suporta acest proces.

Am nevoie de inscriptionarea oglinzilor auto ?
  • Se cunoaste foarte bine ca sticla oglinzilor auto este destul de scumpa. Ceea ce duce inevitabil la o crestere a numarului de furturi de oglinzi, cu scop de revanzare la preturi mult mai mici,acesta fiind motivul principal al aparitiei solutiei de inscriptionare oglinzi.
  • Dupa inscriptionarea oglinzii cu numarul de inmatriculare sau cu ultimele 6 cife din seria de sasiu in partea de jos a oglinzii, unde nu iti optureaza vizibilitatea in nici un fel atunci cand conduci, interesul pentru furtul acestora scade cu pana la 100%, pentru ca pur si simplu nu o mai poate vinde.
Cat dureaza inscriptionarea oglinzilor?

Procedeul de sablare sau de inscriprionare a oglinzilor auto dureaza maxim o ora, operatia facandu-se pe loc, fara a demonta oglinzile sau ornamentele aferente acestora.

Pret: 50 de lei

Procesul este unul permanent, iar dupa iscriptionarea oglinzilor nu se mai poate inlatura cu nici o solutie sau dizolvant.

Va puteti programa la numarul telefon: +40 769 260 219, discuta direct cu noi prin whatapp apasand pictograma de pe ecran din partea dreapta sau prin intermediul formularului de contact apasand aici.

INSCRIPTIONARE OGLINZI

Prima apariție a unei oglinzi retrovizoare se face, culmea, într-o carte în anul 1906. Dorothy Levitt și a sa carte „The Woman and the car” aduc într-o lumină mai largă cititorilor conceptul de oglindă retrovizoare. 8 ani mai târziu, aceasta este introdusă de producătorii de autoturisme.
Nimeni nu se aștepta cât de multă importanță vor avea aceste piese exterioare ale mașinii. Cicliștii, motocicliștii și pietonii au devenit, odată cu folosirea constantă a oglinzilor retrovizoare, păziți de accidente.
Este făcută dintr-o oglindă convexă, pentru care se folosește sticlă curbată. Oglinzile convexe oferă un unghi mai mare de vizibilitate, dar îngreunează aprecierea distanței și a vitezei mașinilor din spate. Acestea par mai mici și mult mai departe decât sunt în realitate.
Oglinzile de exterior se ajustează astfel încât, dintr-un minim de mișcări ale capului, se poate extrage cea mai bună reflexie. Poziția corectă este atunci când se poate vedea prin oglindă o bucată mică din suprafața mașinii, în timp ce linia orizontului e vizibilă în mijloc.
Dupa cum observa oglinzile masinii au un rol important pentru siguranta noastra si acelor din jur fiind obiecte de care depindem 100% din timp. Furtul oglinzilor a devenit „un sport”. Protejeaza-ti oglinzile printr-o inscriptionare chimica. Inscriptionarea oglinzilor este buna si pentru masiniile oferite de catre companii. Putem inscriptiona numele companiei tale pe toate masinile de serviciu oferite angajatilor tai. Cum se realieaza procesul de inscriptionare? Se realizeaza printr-un procedeu chimic si fara demontarea oglinzilor tale. Inscriptionarea oglinzilor nu necesita foarte mult timp, in cca 30 de minute sunt gata! Stim cat de valoros este timpul pentru clientii nostrii. Procesul de inscriptionare a oglinzilor masinii tale este ireversibil, nu exista nici o metoda pentru inlaturarea inscriptiilor de pe oglinzi.

Meniu
Suna acum
WhatsApp chat