fbpx

logo-llumar-Auto-System-Detailing-website

Auto System Detailing aplica folie de protectie transparenta 100% si cu tenta inchisa faruri, pentru toate modelele de autoturisme.

Preturi folie auto Llumar pentru faruri si stopuri
Folie faruri 150 Ron/set
Folie stopuri 200 Ron/set
Folie Faruri autoturism sector 5

Scopul foliei de protectie faruri sau stopuri?

Din cauza calitatii precare a materialelor folosite la fabricarea farurilor auto, acestea ajung sa se deterioreze o data cu trecerea timpului, ajung sa devina matuite, ciobite sau zgariate.
Folia de protectie faruri ne da garantia ca farurile autovehiculului vor ramane ca noi pentru multi ani, si ne va incanta cu stralucirea lor in fiecare zi si noapte.
Farurile zgariate, ciobite, matuite sau deteriorate pot ajunge sa devina un periocol pentru deplasarea pe timpul noptii, vizibilitatea acestora fiind drastic redusa.
Aplicand o folie transparenta de protectie efectele sunt inlaturate 100%.
Folia de protectie a farurilor se monteaza pe exteriorul acestora fara ca acestea sa fie demontate de pe autovehicul.

FOLIE FARURI -Stopuri
Foliile pentru faruri si stopuri au rolul de a proteja, masca, imbunatatii aspectul farurilor/stopurilor masinii tale. Foliile se pot aplica si pe faruri/stopuri mai uzate. Inainte de aplicarea foliei pentru faruri/stopuri se poate executa si o operatiune de polish pentru acestea cu scopul de a avea un rezultat mai placut si o mai buna aderenta a foliei. Procesul de polish va elimina aspectul abraziv si crestat a suprafetei, cauzat de factori externi cum ar fi pietris, praf, lumina si ploaie acida specific a zonelor urbane. Aplcarea unui polish pentru faruri sau stopuri inainte de folosirea foliei pentru faruri si stopuri, nu are doar rol decorativ. Trebuie sa luam in calcul intrebuinarea farurilor si a stopurilor. Pentru a-si indeplinii scopul pentru care au fost create acestea trebuie sa indeplineasca si criterii de claritate. Mentenanta acestora va creste exponential factorul de eficacitate.

FOLIE AUTO LLUMAR FARURI SI STOPURI 

Foliile auto pentru faruri se impart in 2 categorii:

  • Folie auto transparenta (cu scop de protectie a farului)
  • Folie auto fumurie (care are ca scop protectia farului, dar aduce in acelasi timp si o nota de design pe langa acest beneficiu)

Gamele de culori sunt foarte variate, se poate opta practic pentru orice culoare sau nuanta, totusi cele mai cautate sunt insa:

  • Dark Smoke
  • Light Smoke
  • Transparenta 100%
Folie protectie faruri
Folie-protectie-stopuri-spate

Prin aplicarea unei pelicule de folie fumurie sau transparente pe faruri, nu numai ca obtinem o infatisare mult mai placuta a automobilului, dar in acelasi timp plasticul din care este construit farul este si el protejat impotriva matuirilor, pietrelor sau zgarieturilor etc.

Durata totala a montajului este de aproximativ 30 minute, farurile dumneavoastra ramanand impecabile chiar si dupa ani de zile.

Folia Llumar folosita de noi este realizata prin cele mai noi tehnologii pentru a proteja suprafata de nisip, moloz, pietris, substante chimice, raze UV. Razele UV sunt extrem de periculoase pentru masina ta dar si pentru pielea ta, cum am mentionat si in rubrica „folii auto”. Stopurile si f arurile sunt realizate dintr-o sticla acrilica ce se distruge intr-un timp foarte scurt, suferind matuiri si ingalbeniri. Aplicarea unei folii pe faruri si stopuri v-a determina incetinirea procesului de „imbatranire” a farurilor dumneavoastra. Foliile Llumar sunt folii foarte elastice si rezistente la temperaturi ridicate. Folia auto de protectie nu se decoloreaza si nu se ingalbeneste. Aplicarea unei folii si executarea unui polish in prealabil va va salva portofelul de o cheltuiala exponential mai mare. Decat sa inlocuiesti farurile sau stopurile datorita aspectului degradat poti sa apelezi la noi pentru aplicarea unei folii auto pentru faruri sau stopuri si eventual si un polish pentru acestea. Protectia c a protectia dar ne gandim si la aspect, nu? Auto System iti pune la dispozitie o gama larga de folii cu transparente variate si culori diverse. Vino si testeaza la noi foliile Llumar!

Va recomandam ca inainte de montarea unei folii auto de protectie sa fie efectuat un polish faruri.

Vezi mai mult despre polish faruri aici.

Meniu
WhatsApp chat
Suna acum