logo-llumar-Auto-System-Detailing-website

Auto System Detailing aplica folie de protectie transparenta 100% si cu tenta inchisa faruri, pentru toate modelele de autoturisme.

Preturi folie auto Llumar pentru faruri si stopuri
Folie faruri 100 Ron/set
Folie stopuri 100 Ron/set
Folie Faruri autoturism sector 5

Scopul foliei de protectie faruri sau stopuri?

Din cauza calitatii precare a materialelor folosite la fabricarea farurilor auto, acestea ajung sa se deterioreze o data cu trecerea timpului, ajung sa devina matuite, ciobite sau zgariate.
Folia de protectie faruri ne da garantia ca farurile autovehiculului vor ramane ca noi pentru multi ani, si ne va incanta cu stralucirea lor in fiecare zi si noapte.
Farurile zgariate, ciobite, matuite sau deteriorate pot ajunge sa devina un periocol pentru deplasarea pe timpul noptii, vizibilitatea acestora fiind drastic redusa.
Aplicand o folie transparenta de protectie efectele sunt inlaturate 100%.
Folia de protectie a farurilor se monteaza pe exteriorul acestora fara ca acestea sa fie demontate de pe autovehicul.

FOLIE FARURI -Stopuri
Foliile pentru faruri si stopuri au rolul de a proteja, masca, imbunatatii aspectul farurilor/stopurilor masinii tale. Foliile se pot aplica si pe faruri/stopuri mai uzate. Inainte de aplicarea foliei pentru faruri/stopuri se poate executa si o operatiune de polish pentru acestea cu scopul de a avea un rezultat mai placut si o mai buna aderenta a foliei. Procesul de polish va elimina aspectul abraziv si crestat a suprafetei, cauzat de factori externi cum ar fi pietris, praf, lumina si ploaie acida specific a zonelor urbane. Aplcarea unui polish pentru faruri sau stopuri inainte de folosirea foliei pentru faruri si stopuri, nu are doar rol decorativ. Trebuie sa luam in calcul intrebuinarea farurilor si a stopurilor. Pentru a-si indeplinii scopul pentru care au fost create acestea trebuie sa indeplineasca si criterii de claritate. Mentenanta acestora va creste exponential factorul de eficacitate.Citeste mai mult

FOLIE AUTO LLUMAR FARURI SI STOPURI 

Foliile auto pentru faruri se impart in 2 categorii:

  • Folie auto transparenta (cu scop de protectie a farului)
  • Folie auto fumurie (care are ca scop protectia farului, dar aduce in acelasi timp si o nota de design pe langa acest beneficiu)

Gamele de culori sunt foarte variate, se poate opta practic pentru orice culoare sau nuanta, totusi cele mai cautate sunt insa:

  • Dark Smoke
  • Light Smoke
  • Transparenta 100%
Folie protectie faruri
Folie-protectie-stopuri-spate

Prin aplicarea unei pelicule de folie fumurie sau transparente pe faruri, nu numai ca obtinem o infatisare mult mai placuta a automobilului, dar in acelasi timp plasticul din care este construit farul este si el protejat impotriva matuirilor, pietrelor sau zgarieturilor etc.

Durata totala a montajului este de aproximativ 30 minute, farurile dumneavoastra ramanand impecabile chiar si dupa ani de zile.

Va recomandam ca inainte de montarea unei folii auto de protectie sa fie efectuat un polish faruri.

Vezi mai mult despre polish faruri aici.

Meniu
Suna acum
WhatsApp chat