FOLIA AUTO LLUMAR

Folie Auto – In cea mai mare parte a timpului vara, temperaturile de la nivelul carosabilului pot ajunge pana la 45-50 grade, in timp ce iarna acestea pot scadea pana in jurul valorilor de minus 10 sau mai mult in diferite zone geografice pe teritoriul Romaniei sau in afara, motiv pentru care capitolul rezistenta poate sa va intereseze direct.

Folie auto LLumar ce are la baza un material precum poliuretanul, material ce se deosebeste prin robustetea sa, ce in urma unor teste in medii de lucru dificile, se poate constata ca aceasta folie auto LLumar este o dovada vie a longevitatii pe orice model de vehicul este montata.Citeste mai mult

logo-llumar
50-x-300-VLT-5-1
Folie Auto

Cu ajutorul foliilor auto Llumar mersul in vacante sau la birou va fi mai placut. Esti protejat impotriva razelor UV dar si de cioburi in cazul in care geamurile sufera un soc.
Foliile auto LLumar sunt fabricate în conformitate cu cele mai ridicate cerinţe, sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebită, stabilitatea culorilor şi a stratului antizgâriere deosebit de durabil.
Foliile auto Llumar sunt ideale indiferent de anotimp.
Foliile auto LLumar pot soluţiona aceste probleme. Foliile auto Llumar pot reduce temperatura interioară chiar şi cu 16°C. Foliile auto LLumar filtrează 99% din razele UV, reducând decolorarea interiorului maşinii şi riscul apariţiei bolilor, cum ar fi cancerul de piele. Foliile auto colorate reduc lumina orbitoare și previn obosirea ochilor.
Foliile auto Llumar vin intr-o gama larga de nivel de transparenta si culori, de la cele mai închise care oferă intimitate până la cele aproape invizibile, care respectă legislaţia și se pot aplica şi pe geamurile laterale faţă. Călătoria devine mai confortabilă cu ajutorul foliilor auto LLumar!
Foliile auto Llumar sunt recunoscute si pentru aspectul vizual placut. Daca vrei sa ii oferi masinii tale un aspect mai deosebit poti opta pentru foliile auto Llumar.
Cu varietatea exclusivă ale foliilor LLumar de diferite culori şi nuanţe, puteţi alege soluţia ideală pentru maşina şi personalitatea ta.
Iubitorii de masini dar si expertii in domeniu din toata lumea recunosc si recomanda foliile auto Llumar.Citeste mai mult

Meniu
Suna acum
WhatsApp chat