fbpx

FOLIA AUTO LLUMAR

Folie Auto – In cea mai mare parte a timpului vara, temperaturile de la nivelul carosabilului pot ajunge pana la 45-50 grade, in timp ce iarna acestea pot scadea pana in jurul valorilor de minus 10 sau mai mult in diferite zone geografice pe teritoriul Romaniei sau in afara, motiv pentru care capitolul rezistenta poate sa va intereseze direct.

Folie auto LLumar ce are la baza un material precum poliuretanul, material ce se deosebeste prin robustetea sa, ce in urma unor teste in medii de lucru dificile, se poate constata ca aceasta folie auto LLumar este o dovada vie a longevitatii pe orice model de vehicul este montata.

De fiecare dată când vara se apropie, să conduci mașina pentru o perioadă îndelungată de timp poate să fie foarte obositor și uneori insuportabil. Când soarele îți amplifică și el și mai mult starea de oboseală, soluția pentru diminuarea acestei probleme poate fi cu siguranță montarea uniei pelicule de folie auto cu proprietati reflexive sau care sa opreasca radiatia UV.

In acest sens poți face două lucruri:
a). sa montezi singur folia auto
b). sa o montezi in service

Auto System Detailing îți recomandă să NU îți montezi folia auto pentru geamurile autoturismului singur, din următoarele motive:

deoarece vei ajunge să cheltuiești mai mulți bani decât într-un service autorizat pentru că:

  • există posibilitatea de a cumpăra o folie auto de proastă calitate
  • probabilitatea de a monta foila auto llumar cum trebuie din prima incercare este redusa
  • nu vei avea autorizație de a circula pe drumurile publice cu o folie auto montata de tine si ești pasibil de amendă

in schimb, daca îți vei monta folia auto pentru geamuri în service-ul nostru autorizat vei avea parte de următoarele avantaje:

  • servicii de consultanță gratuită ce te vor ajuta să alegi folia auto potrivită necesitatilor tale
  • vei avea autorizație și vei putea circula pe drumurile publice fără bătăi de cap sau cu frica vreunei amenzi
  • o echipă de profesioniști se va ocupa de montarea foliei pe geamurile autoturismului tău, fără a-ti demonta părți din acesta
  • vei avea siguranța că folia este montată fără bule de aer
  • vei beneficia de cea mai bună folie de pe piață in momentul de fata (folie auto ce vine insotita de un certificat cu garanție extinsă)
  • la fel de important montaj cu garanție la care perioada se decide în funcție de folia aleasă.
logo-llumar
50-x-300-VLT-5-1
Folie Auto

Cu ajutorul foliilor auto Llumar mersul in vacante sau la birou va fi mai placut. Esti protejat impotriva razelor UV dar si de cioburi in cazul in care geamurile sufera un soc.
Foliile auto LLumar sunt fabricate în conformitate cu cele mai ridicate cerinţe, sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebită, stabilitatea culorilor şi a stratului antizgâriere deosebit de durabil.
Foliile auto Llumar sunt ideale indiferent de anotimp.
Foliile auto LLumar pot soluţiona aceste probleme. Foliile auto Llumar pot reduce temperatura interioară chiar şi cu 16°C. Foliile auto LLumar filtrează 99% din razele UV, reducând decolorarea interiorului maşinii şi riscul apariţiei bolilor, cum ar fi cancerul de piele. Foliile auto colorate reduc lumina orbitoare și previn obosirea ochilor.
Foliile auto Llumar vin intr-o gama larga de nivel de transparenta si culori, de la cele mai închise care oferă intimitate până la cele aproape invizibile, care respectă legislaţia și se pot aplica şi pe geamurile laterale faţă. Călătoria devine mai confortabilă cu ajutorul foliilor auto LLumar!
Foliile auto Llumar sunt recunoscute si pentru aspectul vizual placut. Daca vrei sa ii oferi masinii tale un aspect mai deosebit poti opta pentru foliile auto Llumar.
Cu varietatea exclusivă ale foliilor LLumar de diferite culori şi nuanţe, puteţi alege soluţia ideală pentru maşina şi personalitatea ta.
Iubitorii de masini dar si expertii in domeniu din toata lumea recunosc si recomanda foliile auto Llumar.
Despre foliile auto Llumar:
• Folii cu culori stabile care nu modifica in timp
• Absolut fără bule , fără decojire
• Selecţie largă de culori şi nuanţe, cu peste 50 de tipuri
• Compatibilitate cu nuanţele de fabrică
• Suprafeţe antizgâriere durabile
• Aport de intimitate pentru persoane şi bunuri
• O reducere notabilă a luminii orbitoare, chiar şi 90%
• Foliile LLumar sunt instalate de tehnicieni specializaţi şi beneficiază de garanţia totală a producătorului
În caz de accident foliile auto de siguranţă şi antiefracţie LLumar asigură o barieră protectoare între tine şi geam. Chiar şi cu folia auto LLumar geamul se poate sparge, dar fragmentele de sticlă rămân lipite de folie.

Foliile antiefracţie LLumar reprezintă cea mai bună apărare împotriva furturilor sau agresiunilor. Folia auto Llumar reţinând cioburile de sticlă, LLumar întârzie accesul în interiorul maşinii.
Aplicarea foliei pe geamurile autovehiculelor trebuie să fie în conformitate cu O.U.G nr. 195/2004 privind circulaţia pe drumurile publice, respectiv să fie conformă cu Regulamentul nr. 43 CEE-ONU sau în conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificările ulterioare, având transparenţa de min. 75% pentru parbriz şi min. 70% pentru lunetă şi geamurile laterale. Foliile auto de protecţie aplicate pe geamuri trebuie să fie certificate şi marcate corespunzător.
Auto System este un atelier autorizat LLumar cu certificat de conformitate.
Protectia razelor solare nu trebuie folosita doar la mare, Razele UV sunt prezente in orice moment indiferent de anotimp si duc la imbatranire si aparitia cancerului.
De ce să riscaţi când vă puteţi proteja foarte ușor? Foliile auto LLumar blochează peste 99% din razele UV. Din acest motiv ele sunt recomandate de către Fundaţia Americană a Cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii ca şi unelte eficiente de prevenire .
Tipurile de folii auto Llumar disponibile in atelierul nostru din Bucuresti:

Folii auto LLumar gama AT CLASSIC AT GR SR HPR
Contine folii fara protectie UV, sunt folosite de regula pentru aspect, decor. Transparenta foliilor auto fiind de 7%, 15%, 38%, 53%.
Folii auto LLumar gama ATR COMFORT ATR CH SR HPR
Contine folii auto LLumar cu o protectie medie impotriva razelor UV. Folia auto este fabricate prin laminare si are un strat metalic spre deosebire de folia At Classic. Folii auto cu transparenta de 05%, 15%, 21%, 38%, 53%
Folii auto LLumar gama LATI AVANTGARDE PREMIUM LATI LS SR HPR
• Foliile auto din aceasta gama sunt de ultima generatie. Protectia impotriva razelor UV este cea mai ridicata. Spre deosebire de ATR Comfort procesul de fabrica prin laminare se realizeaza cu particule nano-ceramice. Contine folii auto cu transparenta de 05%, 18%, 38%, 53% .

Folii auto LLumar gama AIR 80, AIR 90 BL SR HPR
Foliile auto din aceasta gama sunt premium. Foliile auto Llumar AIR sunt caracterizate prin transparenţă ridicată 78% si 90%, sunt aproape invizibile şi oferă o protecţie solară ridicată.
Reflecţia foliilor auto este foarte mica, identică cu cea a vitrajelor obişnuit. Mulţumită tehnologiei de producţie foliile auto AIR reprezintă produsele de vârf ale industriei, iar datorită tehnologiei ceramice fără utilizarea metalelor ele nu vor perturba funcţionarea aparaturii electronice ( GPS, telefon, radio, etc. ). Aceste folii auto sunt recomandate pentru geamurile din fata.
11 motive sa alegi folia Llumar:
1. Llumar este cel mai mare producator de folii auto la nivel international
CPFilms, producatorul foliilor auto Llumar, cu firma Eastman Chemical Companyeste considerat pionerul in productia de folii auto. CPFilms are cele mai mari fabricii de productie din lume (USA. Folie auto Llumar

2. Traditie de peste 100 de ani
Cu mai mult de jumatate de secol LLumar este lider de piata in industria foliilor auto. Llumar are peste 100 de ani de experienta pe piata.

3. Productia se realizeaza in cicluri:
Llumar este singura folie auto produsa si finisata in propria fabrica. Toate etapele de productie ale foliei auto Llumar sunt realizate in compania mama CPFilms ( Vopsire profunda, metalizare, laminare, taiere, finizare ) ce asigura calitate superioara.

4. Cel mai ridicat nivel de control asupra calitatii:
Toate foliile auto Llumar sunt realizate in medii sterile , intregul proces fiind supravegheat cu atentie. Productia foliilor auto Llumar se realizeaza in laboratoare performante. CPFilms Controleaza si isi adapteaza productia foliilor auto Llumar pentru a raspunde celor mai inalte criterii de calitate de pe piata. Testarea produselor si evalaurea acestora incep inca de la materia prima si se termina pana la finalizarea produsului.

5. Recunoastere internationala
Produsele Llumar beneficiaza de recunoastere internatonala si certificate pentru calitatea oferita. Produsele Llumar sunt create dupa cele mai noi tehnologii in domeniu si premiate pentru calitatea acestora (ANSI, BS, DIN, EN, RAR).In industria foliilor, CPFilms a primit primul certificat ISO 9001 cu productia de folii auto Llumar. Fiecare stagiu de productie respecta criteriile ISO 9001.

6. Foliile auto Llumar sunt recomandate de European Window Film Association:
Eastman (fabrica de productie a foliilor auto Llumar ) este membra a EWFA (European Window Film Association), asociatie cunoscuta pentru evaluarea stricta a tehnologiilor in aceasta industrie

7. Llumar este recomandat de Skin Cancer Foundation:
Foliile auto Llumar contin un strat protector ce blocheaza 99.5% razele UV. Doar foliile Llumar sunt recomandate de Skin Product Foundation pentru capacitatea lor de a proteja pielea impotriva razelor solare.

8. Llumar are pantentat un strat rezistent anti-scratch :
Foliile auto Llumar au pantentate un adeziv si un strat scratch-resistant. Acest lucru le fac speciale prin rezistenta lor dar si abilitatea de a asigura mentenanta sticlei cu metode traditionale de curatare.

9. Llumar este cea mai buna alegere:
Foliile auto Llumar reprezinta o gama larga de folii cu diferite scopuri. Peste 180 de tipuri de folii Llumar sunt folosite in in arhitectura si industria automobila.).Foliile auto Llumar sunt folosite pentru izolarea termana, protectia UV, decorare, protectie impotriva ruperii, spargerii, zgarieturilor si abraziunilor.

10. Auto System este certificat de catre Llumar de asemenea si angajatorii:
Llumar solicita certificate de atestare a service-urilor si angajatilor sai care au trecut cu succes peste trainingul Llumar. Toate foliile auto Llumar necesita aplicare profesionala si atestata.

11. Cea mai lunga garantie:
Viata foliei auto Llumar este determinata de calitatea care implica si tehnologia folosita de asemenea si de standardele profesionale ale instalarii. Foliile auto de o calitate mai saraca au durata de viata intre 1-2 ani chiar si cateva luni. Foliile auto Llumar vin cu o garantie de 10 ani asigurata de service-ul autorizat. Auto System este o companie autorizata.

Meniu
WhatsApp chat
Suna acum