fbpx
Folie Autorizata RAR Auto System Bucuresti Sector 5 Rahova

Montam folie auto autorizata R.A.R. pe parbriz, pe geamurile laterale, pe luneta si pe faruri.

Folia auto de geamuri pe care o utilizam este de cea mai inalta calitate achizitionata de la partenerul nostru Llumar, din SUA.

Puteți conta pe noi pentru a obține rezultate uimitoare și profesionale!

Așadar suntem o echipă pentru care primează calitatea serviciilor în detrimentul cantității. În cei 15 ani de când suntem pe piață am încercat și am reușit să mulțumim toți clienții care au avut nevoie de serviciul de montare a foliilor auto pentru geamuri si faruri.

La Auto System, profesionalismul personalului si calitatea serviciilor sunt cele mai importante atribute si nu vom face compromisuri in aceasta privinta.

Suntem pasionați de montarea foliilor auto datorită multor avantaje pe care le oferă clienților noștri.

Nu numai ca geamurile arată foarte bine, dar vă protejează de razele UV, vă ajută să reduceți consumul combustibil folosind mai putin aerul conditionat, să vă protejeze tapiteria si interiorul autoturismului, si vă ajută respingand reflexiile pe ecranele bordului si al casetofonului.

Creste rezistenta la spargere sau in nefericitul caz in care unul sau mai multe din geamuri se sparge, sticla rezultata nu se va mai imprastia prin toata masina

Auto Systems

Noi suntem Auto System!

O echipa de profesionisti, iar serviciul principal pe care ne axam este cel de aplicare al foliei de protectie pentru geamurile si farurile autoturismelor.

Auto System devine rapid unul dintre specialiștii preferați în domeniul aplicarii foliei, datorita serviciilor noastre excelente unde atenția la detalii vorbeste de la sine si pentru ca produse utilizate sunt de cea mai buna calitate.

Suntem siguri că  serviciile noastre de aplicare a foliilor vă vor satisface, utilizam folii auto LLumar ce vin cu garanție extinsa, si garantie de manoperă pentru servicii de montaj!

Cu totii gândim că procesul de aplicare al foliei auto nu este unul atât de complex.

În realitate, dacă această acțiune nu este efectuată de profesioniști, se poate reflecta în calitatea lucrării, iar rezultatul să nu fie unul pe măsura așteptărilor.

Folie Autorizata RAR Auto System Bucuresti Sector 5 Rahova
Meniu
WhatsApp chat
Suna acum